The Dark Knight Rises 2012

Titel: The Dark Knigh Rises
Kort om Filmen: Bruce Wayne har dragit sig tillbaka och i skuggan av Batmans frånvaro växer ett nytt hot i Gothman City. 
Omdöme: Christopher Nolan (regissör) berättar ett epos med denna och de två tidigare filmerna. En utomordentligt bra film med starka känslor och konstateranden. Ett bra avslut på denna Batman trilogi. Prestationerna från de nya tillskotten, bland annat Tom Hardy och Anne Hathaway är riktigt bra. Om karaktären Bane är bättre eller sämre än Jokern är ingen diskussion. Det rör sig snarare om att Jokern var driven av kaos medans karaktären Bane kunde man i slutändan sympatisera med. Två karaktärer i två olika filmer som var strålande på två olika vis.

The Amazing Spiderman 2012

Titel: The Amazing Spiderman
Kort om filmen: Sony's nystart av deras Spiderman franschise. Samma spiderman, andra skådespelare, annan regissör och bara lite annorlunda story.
Omdöme: Vad dålig den är! Spiderman är skateare. En kvinnotjusare. Det finns egentligen inget som utmärker en bra film här. En stor budget kanske gör att den går att titta på, men innehållet är så fattigt och grått att jag satt hela tiden och hoppades på "när kommer den bra biten".

Find Me Guilty (2006)

Titel: Find Me Guilty
Kort om Filmen: Vin Diesel spelar mafiasnubben Jack DiNorscio, som försvarade sig själv i en av de längsta rättegångarna i USA:s historia.
Omdöme: En roll där Diesel spelar en karismatisk figur med dramatiska inslag. En helt okej film, något seg ibland, men det är kul att se Vin Diesel i något annat än blaffiga action-rullar.

Blipp Blopp Comic skapa.blogg.se
RSS 2.0